Οδηγός διασκέδασης για όλη την Ελλάδα
Αρχική σελίδα του www.diaskedasi.gr   Εκτύπωση Σελίδας  Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα  English
ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ "Ο ΧΡΗΣΤΟΣ "

Ψαροταβέρνα "Ο Χρήστος"
37009 Κόττες - Τρίκερι
Μαγνησία - Ελλάς
Τηλ. +30.24230.91.094

www.diaskedasi.gr/christostavern

Πως θα έρθετε
Σημεία ενδιαφέροντος
Πληροφορίες

Ενοικιαζόμενα δωμάτια με εξαιρετική θέα, Σταματάς, στις Κόττες Τρικερίου
 
Ψαροταβέρνα Ο Χρήστος
Η ψαροταβέρνα "Ο Χρήστος"
βρίσκεται στις Κόττες, στο νομό Μαγνησίας, κοντά στο Τρίκερι.

Η επίσκεψη στο χώρο μας
είναι μια μοναδική γευστική απόλαυση. Είναι ήσυχο μέρος, βρίσκεται μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο δίπλα στη θάλασσα.

Ο χώρος του είναι ευχάριστος, φιλικός. Είναι μια κλασική ψαροταβέρνα βασισμένη στην παράδοση της ελληνικής κουζίνας. Άριστη ποιότητα και μεγάλη ποικιλία ψαριών.

Από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα, τηγανισμένα ή ψημένα στα κάρβουνα, με τις πλέον άριστες πρώτες ύλες.

Η συνεργασία μας με βάρκες που ψαρεύουν στη γύρω περιοχή και η μεταφορά με ειδικά διαμορφωμένο όχημα ψυγείο μας, δίνουν τη δυνατότητα να φέρουμε φρεσκότατα ψάρια. Γι' αυτό ξεχωρίζουμε.

Μέλημά μας η υγεία σας και η διασκέδασή σας. Απολαύστε το ψάρι της αρεσκείας σας, συνοδευόμενο από το κρασί που του ταιριάζει επιλέγοντάς το από μια μεγάλη λίστα κρασιών από όλη την Ελλάδα.

Η πρόσβαση είναι δυνατή ακόμη και με σκάφος, γι'αυτούς που διαθέτουν, και να "δέσουν" ακριβώς μπροστά από την ψαροταβέρνα μας.
Το μενού

Με την οικογενειακή παράδοση, που διατηρεί τη γνώση και τη ποιότητα από γενιά σε γενιά, η ψαροταβέρνα "Ο Χρήστος" σας υπόσχεται μια απολαυστική γευστική εμπειρία.

Εστιάζουμε την προσοχή μας στην καταλληλότητα των ψαριών, την σωστή παρασκευή τους και την υψηλή παροχή των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες του.

Μια οικογενειακή επιχείρηση, που διατηρεί τη γνώση και τη ποιότητα από γενιά σε γενιά και βελτιώνοντάς την, τη προσφέρει με πολύ σεβασμό στους πελάτες που σταθερά την εμπιστεύονται.

Με ιδιαίτερο μεράκι και με αυστητή επιλογή των πρώτων υλών, επιμένουμε να προσφέρουμε την ποιόητα που αξίζει στον καθένα που αγαπά την θάλασσα και τους καρπούς της.

Το ψάρι συνοδεύεται έξοχα με κρασί. Διαθέτουμε μια συλλογή εκλεκτών κρασιών που επιλέχτηκαν ένα-ένα, για να εναρμονίζονται απόλυτα με τις γευστικές συνταγές των ψαριών μας.